FREE.BG

Взаимопомощ за безплатен хостинг FREE.BG
Дата и час: 24 Окт 2021, 07:14

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2009, 21:23 
Offline

Регистриран на: 18 Авг 2009, 15:38
Мнения: 30
Как може да се добавят стилове на форума,и има ли откъде да бъдат свалени ?
Работи ли тага [vbox7][/vbox7] и ако работи,как се активира ?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2009, 23:03 
Offline
Site Admin
Аватар

Регистриран на: 17 Авг 2009, 04:24
Мнения: 53
Самостоятелно не може да се качват стилове.

В момента има добавени към 80 стила. Може да се добавят и други, като за целта ми трябва адреса на стила.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2009, 23:28 
Offline
Site Admin
Аватар

Регистриран на: 17 Авг 2009, 04:24
Мнения: 53
За нещо подобно ли става въпрос?


Youtube

Тук пише как става: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=72&t=546165


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2009, 22:30 
Offline

Регистриран на: 18 Авг 2009, 15:38
Мнения: 30
Благодаря Ви за отговорът !
Поздрави !


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2009, 12:30 
Offline

Регистриран на: 18 Авг 2009, 15:38
Мнения: 30
А трябва ли допълнителна активация,защото само така,не се получава ?
BBCodes в Админ панела прибавих скоба,youtube]{TEXT}[/youtube,скоба,но не става... :oops:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2009, 13:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 19 Авг 2009, 06:37
Мнения: 79
Dublin написа:
А трябва ли допълнителна активация,защото само така,не се получава ?
BBCodes в Админ панела прибавих скоба,youtube]{TEXT}[/youtube,скоба,но не става... :oops:

Виж този Flash урок
Add custom BBCodes

You can find the flash tutorials for phpBB 3.0 below. To open a flash tutorial, simply click the thumbnail and you will be taken to the tutorial. Please note that these tutorials require the Adobe Flash Player to be installed on your system.

If you have any further questions after having watched these tutorials and consulting the спам documentation, please feel free to post in our support forum to get help from other users


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2009, 10:49 
Offline

Регистриран на: 18 Авг 2009, 15:38
Мнения: 30
Срам не срам,но не се получава ! :oops: :x
Ако не те затруднява,би ли разяснил стъпка по стъпка !?
Виждам,че и в твоят сайт е стспамо,даже по два начина.
Може би в настройките на BBCode греша при HTML заместване ?


Последна промяна Dublin на 21 Авг 2009, 11:06, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2009, 11:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 19 Авг 2009, 06:37
Мнения: 79
Dublin написа:
Срам не срам,но не се получава ! :oops: :x

Изгледай няколко пъти флаш урока - показано е как се прави стъпка по стъпка


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2009, 11:10 
Offline

Регистриран на: 18 Авг 2009, 15:38
Мнения: 30
Абсолютно,но явно Стила на форума играе роля...
Ползвам proFormell със шаблон на prosilver...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Добавяне на стилове
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2009, 11:43 
Offline
Аватар

Регистриран на: 19 Авг 2009, 06:37
Мнения: 79
Dublin написа:
Абсолютно,но явно Стила на форума играе роля...
Ползвам proFormell със шаблон на prosilver...


BBCode:
Код:
[vbox7]{TEXT}[/vbox7]

HTML:
Код:
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid={TEXT}"><param name="quality" value="high"><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid={TEXT}" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"></embed></object>

Helpline:
Код:
[vbox7]play:id # (7e77c162) from url[/vbox7]

Example:
Код:
[vbox7]8e33c54f[/vbox7]


Demo:


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов